دانش پژوهان
۱۴۰۳ جمعه ۷ ارديبهشت
امور بین الملل
آغاز سال سوم پروژه مشترک ایران و آلمان با حمایت DAAD آلمان و دانشگاه صنعتی دورتمند

"Cross-cultural perception of urban and rural landscapes and cultural heritage"

ادراک میان فرهنگی از مناظر شهری و روستایی و میراث فرهنگی

از اساتید و دانشجویان علاقمند به شرکت در این پروژه پژوهشی دعوت می­شود مدارک زیر را تا تاریخ 27/ 10 /99 به آدرس DHTU@daneshpajoohan.ac.ir  ارسال نمایند:

1.       طرح پیشنهادی (Proposal) : نوشتار پیشنهادی حداکثر 3 صفحه، به زبان انگلیسی و شامل: عنوان پژوهش و کلمات کلیدی، بیان مساله، اهمیت و ضرورت پژوهش ، هدف، روش تحقیق ، سوالات یا فرضیات پژوهش و فهرست منابع باشد.

2.       رزومه انگلیسی تحصیلی، پژوهشی و تخصصی

3.       مدرک مبنی بر مشخص بودن سطح زبان انگلیسی (الزاما مدارک آزمونی مدنظر نیست)

برای اطلاعات بیشتر می توانید به فیلم ضبط شده جلسه معرفی پروژه به آدرس http://el.daneshpajoohan.ac.ir/pwakcv65m4wi/ مراجعه فرمایید

1399/10/18
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به موسسه آموزش عالي دانش پژوهان مي باشد.