۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۹ فروردين
به گزارش دبیرخانه کنفرانس:
نگاهی اجمالی به هشتمین کنفرانس توسعه پایدار، عمران و بازآفرینی شهری

مؤسسه آموزش عالی دانش‌پژوهان پیشرو باسابقه 7 دوره برگزاری موفق کنفرانس، هشتمین دوره را با عنوان توسعه پایدار، عمران و بازآفرینی شهری و هم‌زمان با دومین کنفرانس تخصصی مهندسی پل طی روزهای 21 تا 22 آذرماه با همکاری شهرداری قم و با حضور برخی از اساتید ایرانی و خارجی، صاحب‌نظران، کارشناسان و دانشجویان در مرکز همایش‌های شهرداری برگزار نمود. این کنفرانس در محورهای مباحث مرتبط با توسعه پایدار در زمینه‌های معماری، شهرسازی، مهندسی عمران، محیط‌زیست، بهینه‌سازی مصرف انرژی، مدیریت و مدیریت بحران، اقتصاد شهری، فرهنگ و جامعه‌شناسی، صنعت، تکنولوژی و فناوری اطلاعات و مهندسی پل (ترافیک، معماری، سازه، فناوری و نوآوری، مدیریت، نگهداری، ایمنی و هزینه‌های پایداری همراه با برگزاری کارگاه‌ها و نمایشگاه‌های تخصصی برگزار گردید. در نخستین روز این کنفرانس افتتاحیه و سه کارگاه و پنل تخصصی بوم‌شهر هوشمند، بنای سازگار با محیط‌زیست، بازآفرینی سازگار با محیط‌زیست و ارائه مقالات و همچنین در دومین روز آن پنل تخصصی تعاملات اجتماعی در فضای شهری و گردشگری مذهبی برگزار شد. این رویداد تخصصی در زمینه توسعه پایدار شهری در خبرگزاری‌های مختلف ازجمله ایسنا، ایرنا، خبرگزاری جمهوری اسلامی و ... بازتابی گسترده داشت.

1397/09/24