اطلاعیه شماره (3)
نکات امتحانات دوره تابستان

اطلاعیه(3) امتحانات دوره تابستان

با توجه به برگزاری امتحانات مجازی رعایت نکات زیر الزامی می باشد

1- جهت شرکت در آزمون از کامپیوتر یا لب تاپ با اینترنت پایدار استفاده کنید.

2- امکان استفاده همزمان از دو سیستم( کامپیوتر، لب تاپ، تبلت و ...) وجود ندارد پس سیستم با سرعت مناسب تر را انتخاب کنید.

3- از اعتبار و مقدار حجم باقیمانده اینترنت خود قبل از شروع هر آزمون مطمئن شوید و از دسترسی پایدار به اینترنت اطمینان حاصل نمایید.

4- هنگام شرکت در آزمون به هیچ وجه از فیلترشکن استفاده نکنید.

5- ساعت و تاریخ هر آزمون مطابق ساعت رسمی کشور برگزار می گردد.

6- به محض ورود دانشجو به آزمون حضور شما در امتحان ثبت خواهد شد و حتی اگر دانشجو به هیچ سئوالی پاسخ ندهد و بلافاصله خارج شود به منزله صفر تلقی خواهد شد و دانشجو امکان درخواست هیچ حذفی نخواهد داشت.

7- دانشجو موظف است براساس مندرجات کارت امتحانی خود در آزمون شرکت نماید. در غیر اینصورت غایب محسوب می گردد.

8- زمان را در طول مدت امتحان به ویژه امتحانات تستی مد نظر داشته باشید به محض اتمام زمان، دسترسی به امتحان امکان پذیر نخواهد بود بنابراین قبل از اتمام آزمون پاسخ کلیه سئوالات تشریحی را ثبت نمایید.

9- در امتحانات تستی امکان برگشت به سئوال قبلی وجود ندارد. لذا دقت لازم را در پاسخ دادن لحاظ نمایید. همچنین برای سئوالات تشریحی بعد از ثبت جواب امکان اصلاح نمی باشـد بنابراین قبل از ثبت، از صحیح بودن جواب اطمینان حاصل نمایید.

10-در صورت لزوم ارسال پاسخ در سئوالات تشریحی به صورت عکس کیفیت عکس مربوطه لحاظ گردد.

تبصره : حداکثر حجم فایل بارگذاری شده برای پاسخ هر سئوال 5 مگا بایت می باشد

11-حتماً قبل از شروع آزمون، به اعلان های درج شده توسط استاد درس در سامانه آزمون مجازی دقت فرمایید.

12-در صورت بروز هر گونه مشکل غیر از موارد فوق در زمان آزمون می توانید با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید.

پشتیبانی امور مالی : 09055578648

پشتیبانی امتحانات: 09304739723