۱۳۹۹ يکشنبه ۲۸ دي
اطلاعیه برگزاری آزمون آزمایشی(اطلاعیه شماره 8 امتحانات پایان ترم 3991 )

اطلاعیه شماره 8 امتحانات پایان ترم 3991 (ویژه دانشجویان)

برگزاری آزمون‌های آزمایشی به منظور آشنایی دانشجویان با سامانه آزمون مجازی

به منظور آشنایی دانشجویان با نحوه برگزاری امتحانات مجازی، اعم از تستی و تشریحی و همچنین آموزش عملی کار با سامانه آزمون مجازی، مقرر گردید، آزمون‌هایی در بازه‌های مختلف زمانی برگزار گردد.

دانشجویان ملزم هستند مطابق زمان‌بندی اعلام شده نسبت به شرکت در این آزمون‌های آزمایشی اقدام نموده تا با محیط نرم افزار و نحوه پاسخ دهی به سوالات و ارسال تصویر در پاسخنامه آشنا شوند. بدیهی است مسئولیت عدم شرکت در این آزمون‌های آزمایشی بر عهده دانشجو می‌باشد.

* ورود به سامانه آزمون مجازی مؤسسه از طریق پورتال مؤسسه و آیکن سامانه «آزمون مجازی» امکان پذیر می‌باشد.

* دانشجویان دارای منع ثبت نام آموزشی یا نظام وظیفه و یا بدهکار شهریه و صندوق نیکان امکان ورود به سامانه آزمون مجازی و شرکت در آزمون ها را نداشته، لذا لازم است این دانشجویان جهت شرکت در امتحانات، موارد مربوطه را برطرف نمایند.

* با توجه به اطلاعیه مرکز بهداشت، سلامت و مشاوره دانشجویی وزارت علوم در خصوص تکمیل کارنامه پایش سلامت جسم و کارنامه پایش سلامت روان، دانشجویان ملزم به تکمیل این دو کارنامه از طریق لینک زیر می­باشد.

** پنچمین آزمون آزمایشی روز شنبه 20 دی 1399  از ساعت 16 الی 18 می‌باشد**

**زمان برگزاری سایر آزمون‌های آزمایشی متعاقباً اعلام خواهد شد**