اطلاعیه مطالعه تذکرات مهم امتحانات نیمسال4042 ویژه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد

اطلاعیه

مطالعه تذکرات مهم

 

قبل از شروع امتحانات پایان ترم جهت دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد الزامی است.

  *  زمان امتحان را مد نظر داشته باشید. حداقل 30 دقیقه قبل از شروع آزمون در محل امتحان حاضر باشید.

   * همراه داشتن كارت ورود به جلسه در تمامي جلسات الزامي است و از ورود دانشجویان بدون کارت ورود به جلسه و کارت دانشجویی جلوگیری خواهد گردید.

  *  همراه داشتن وسايل اضافي مانند هر گونه وسیله هوشمند و ارتباطی (تلفن همراه و ساعت هوشمند و ...) وجزوات اضافي ممنوع می باشد.

  *  همراه داشتن هرگونه برگه چرک­نویس درجلسه امتحان ممنوع می باشد. در صورت لزوم مسئول امتحان برگه اضافی در اختیاردانشجو قرار می دهد.

   * خروج دانشجو ازجلسه امتحان تا 30 دقیقه پس از شروع امتحان ممنوع می باشد.

   * هر دانشجو موظف به همراه داشتن ماشين حساب شخصي و لوازم التحرير مي باشد.

   * هر دانشجو موظف است بر اساس مندرجات كارت و شماره صندلي مربوطه كه باحرف "ص" مشخص شده است مستقر گردددر غير اين صورت غايب محسوب مي­گردد.

    *نوشتن مشخصات خواسته شده در پاسخ برگ امتحانی الزامی است. همچنین درج نام و نام خانوادگی وشماره دانشجویی بر روی سایر برگه ها (برگه سؤال و یا چرک­نویس) در بدو استفاده الزامی است.

    امضای لیست حضور و غیاب توسط دانشجو قبل از خروج از جلسه الزامی است.

   * پس از شروع امتحان ورود دانشجو به جلسه امتحان ممنوع است و پس از پايان امتحان دانشجو موظف است از موسسه خارج شود.

   * در دوره امتحانات ورود دانشجويان به غير از ساعت امتحان مربوطه، به ساختمان هاي موسسه ممنوع است.(دانشجويان جهت مراجعه به هر واحد بايد داراي مجوز ورود باشند.)

    *رعايت شئونات اسلامي در زمان امتحانات الزامي مي باشد.

 *   با مراقبين و مسئولان برگزاري امتحانات به طور كامل همكاري نمائيد.

    *محل امتحانات: به مکان برگزاری امتحان توجه نمائید.

                                                                                                                                                                                         اداره آموزش

تاریخ به‌روزرسانی: 1405/03/31
تعداد بازدید: 15