برگزاری دومین آزمون‌ آزمایشی مجازی ویژه دانشجویان جدیدالورود(اطلاعیه شماره 4)"" class = "b1 file1 shownews5file1 img-responsive pull-lg-right pull-md-right pull-sm-right pull-xs-none">
برگزاری دومین آزمون‌ آزمایشی مجازی ویژه دانشجویان جدیدالورود(اطلاعیه شماره 4)

اطلاعیه شماره 4

برگزاری دومین آزمون‌ آزمایشی مجازی

(ویژه دانشجویان جدیدالورود)

به منظور آشنایی دانشجویان جدیدالورود با نحوه برگزاری امتحانات مجازی، اعم از تستی و تشریحی و همچنین آموزش عملی کار با سامانه آزمون مجازی،دومین آزمون آزمایشی در هفته جاری ‌برگزار می‌گردد.

دانشجویان جدیدالورود ملزم هستند مطابق زمان‌ اعلام شده نسبت به شرکت در این آزمون‌ اقدام نموده تا با محیط نرم افزار و نحوه پاسخ دهی به سوالات و ارسال تصویر در پاسخنامه آشنا شوند. بدیهی است مسئولیت عدم شرکت در آزمون‌ بر عهده دانشجو می‌باشد.

* ورود به سامانه آزمون مجازی مؤسسه از طریق پورتال مؤسسه و آیکن سامانه آزمون آنلاین امکان پذیر می‌باشد.

* نحوه ورود به سایت: نام کاربری «شماره دانشجویی» و گذرواژه «کد ملی» می‌باشد.

* دانشجویان موظفند پس از اولین ورود به سامانه آزمون مجازی، نسبت به تغییر گذرواژه خود اقدام نمایند.

* فیلم آموزشی سامانه آزمون مجازی را می‌توانید از اینجا دانلود نمایید.

*نرم افزارهای مورد نیاز جهت امتحانات مجازی را میتوانید از اینجا دانلود نمایید.

** زمان برگزاری آزمون روز دوشنبه 17 آبان 1400 ساعت 10:00 صبح **

*پشتیبانی امتحانات: 09304739723

*پشتیبانی فنی امتحانات: 09918631009

اداره آموزش مؤسسه

1400/08/16

1400/08/16
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به موسسه آموزش عالی دانش پژوهان می باشد.