دانش پژوهان
۱۴۰۳ سه شنبه ۱۸ ارديبهشت
1401/05/25
اطـلاعیه کمیته انضباطی

کمیته انضباطی مؤسسه آموزش عالی دانش پژوهان پیشرو لازم می داند تا قبل از شروع برگزاری امتحانات پایانی ترم تابستان سال تحصیلی 1401-1400 نکاتی را به دانشجویان عزیز یادآوری نماید:

1- هر گونه استفاده از نوشتار غیرمجاز، به هر شکل، حتی در صورت عدم استفاده در پاسخنامه، در صورت رؤیت توسط مراقبین صورتجلسه شده و دانشجوی خاطی با حکم ثبت نمره 0.25 در امتحان مذکور روبرو خواهد شد. بنابراین دقت داشته باشید تا در زمان امتحان هیچ گونه جزوه و یا یادداشتی درکنار خود نداشته باشید.

2- هر­گونه استفاده از تلفن همراه در زمان برگزاری امتحانات تخلف محسوب شده و دانشجوی خاطی با حکم ثبت نمره 0.25 در امتحان مذکور روبرو خواهد شد. استفاده از تلفن همراه و یا تبلت به عنوان ماشین حساب ممنوع بوده و دانشجویان مهندسی در امتحاناتی که نیاز به استفاده از ماشین حساب دارند مجاز به استفاده از تلفن های هوشمند و تبلت نیستند.

3- هر­گونه صحبت شفاهی بین دانشجویان در زمان برگزاری امتحان تخلف محسوب شده و دانشجوی خاطی با حکم شورای انضباطی توبیخ و این حکم در پرونده وی درج خواهد شد.

4- هر­گونه بر هم زدن نظم جلسات امتحان نظیر بلند صحبت کردن، مشاجره با مراقبین و یا دیگر دانشجویان و ... تخلف محسوب شده و دانشجوی خاطی با حکم شورای انضباطی توبیخ و این حکم در پرونده وی درج خواهد شد.

5- جا به جایی برگه امتحانی تخلف محسوب شده و نمره 0.25 در آن درس برای هر دو دانشجوی خاطی و توبیخ درج در پرونده به همراه خواهد داشت.

6- در صورتی فردی به جای دانشجو در جلسه امتحان حاضر شود، تعلیق از یک تا دو ترم با احتساب سنوات و احتساب نمره 0.25 برای آن درس به همراه خواهد داشت.

كليه حقوق اين وب سايت متعلق به موسسه آموزش عالي دانش پژوهان مي باشد.