دانش پژوهان
۱۴۰۳ يکشنبه ۱۰ تير
1403/03/16
جشنواره خوارزمی

پژوهشگران و فناوران تا پایان مرداد ماه سال جاری فرصت دارند با مراجعه به سایتKhwarizmi.ir  در سی و هشتمین جشنواره بین المللی خوارزمی و سومین جشنواره نوآوری و فناوری خوارزمی ثبت نام و آثار خود را به این جشنواره ها ارسال کنند. به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، به نقل از سازمان پژوهش­های علمی و صنعتی ایران، این سازمان، سی و هشتمین جشنواره بین المللی خوارزمی و سومین جشنواره نوآوری و فناوری خوارزمی را با توجه به برنامه جهانی توسعه پایدار و یافتن راه حل­های قابل اجرا در مقابل چالش های اصلی، برگزار میکند.

زمینه­ های علمی مورد پذیرش

· زیست فناوری و علوم پایه پزشکی

· محیط زیست

· علوم پایه

· فناوری های شیمیایی

· صنایع پیشرفته و مدیریت هوشمند فناوری

· مهندسی مخابرات هوش مصنوعی و فناوری کوانتوم

· فناوری نانو

· مهندسی مکانیک

· مهندسی مکاترونیک

· مهندسی هوافضا مهندسی عمران

· مدیریت آب کشاورزی و منابع طبیعی

· مواد، متالورژی و انرژیهای نو . هنر

· مهندسی نرم افزار و فناوری اطلاعات

· معماری و شهرسازی

· مهندسی برق و کامپیوتر

محورهای پژوهشی

طرح­های بنیادی

طرحهای کاربردی

طرح­های نوآوری و فناوری

متقاضیان می­توانند برای شرح مبسوط زمینه­های علمی مورد پذیرش و گرایش­های مرتبط، به راهنمای شرکت در سی و هشتمین جشنواره بین­المللی خوارزمی و سومین جشنواره نوآوری و فناوری خوارزمی در سامانه جامع جشنواره­های خوارزمی، به نشانی https://ka.irost.org مراجعه کنند.

ثبت نام

سازمان پژوهش­های علمی و صنعتی ایران، از تمام استادان، دانش پژوهان، دانشجویان و فناوران شرکتهای مستقر در پارکهای علم و فناوری، مراکز رشد شرکتهای دانشبنیان، صاحبان صنایع و ... دعوت به شرکت و ارائه طرح میکند. متقاضیـان میتواننـد تـا پایـان مهلـت طرحهــای شــاخص در بیاثــر کــردن تحریمهــا، بــه منظــور ثبتنــام، بــا مراجعــه بــه پایــگاه اطلاع­رسانی khwarizmi.org نسبت به ثبت نام الکترونیکی خود در سامانه جامع جشنواره­های خوارزمی - جشنواره بین­المللی خوارزمی اقدام کنند. لازم به یادآوری است که آخرین مهلت ثبت نام الکترونیکی و ارسال طرح به دبیرخانه جشنواره های خوارزمی، پایان مرداد ماه سال جاری است.

كليه حقوق اين وب سايت متعلق به موسسه آموزش عالي دانش پژوهان مي باشد.