۱۴۰۳ شنبه ۱ ارديبهشت
واحد پژوهش
الویت های پژوهشی و فناوری کشور در افق زمانی 1405-1401
شهرداری اصفهان به منظور بستری مناسب برای گسترش تعامل با دانشگاه ها و بهره برداری از ظرفیت های آن ها، شناسایی دانشجویان برجسته و توانمند و تشویق دانشجویان به انجام پروژه های کاربردی و استفاده از نتایج آن ها در سیاست گذاری و اجرا، حمایت مادی و معنوی از پایان نامه های دانشجویی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری را در دستور کار قرار داده است.
در این راستا اقدام به تعریف عناوین پایان نامه در حوزه های مختلف عمران، شهرسازی، حمل و نقل و ترافیک و ... نموده است که به پیوست " عناوین پایان نامه های دانشجویی سال 1401 شهرداری اصفهان" ارسال می گردد. ثبت درخواست دانشجویان برای حمایت از پایان نامه های تحصیلات تکمیلی، از طریق سایت www.thesis.isfahan.ir (سامانه حمایت از پایان نامه های دانشجویی شهرداری اصفهان) انجام می شود و نیاز به مراجعه حضوری دانشجو نمی باشد.
لازم به ذکر است مبالغ حمایتی تا سقف 8 میلیون تومان برای مقطع کارشناسی ارشد و تا سقف 16 میلیون تومان برای مقطع دکتری افزایش یافته است.

برای اطلاعات تکمیلی به فایل زیر مراجعه گردد.

1401/02/10