اداره آموزش
نکات مهم امتحانات پایان ترم

1- برای ورود به جلسه امتحانات پایان ترم، همراه داشتن کارت ورود به جلسه در تمامی جلسات الزامی است و از ورود دانشجویان بدون کارت ورود به جلسه و کارت دانشجویی جلوگیری خواهد گردید.

2- از همراه داشتن وسایل اضافی مانند تلفن همراه و جزوات اضافی و وسایل شخصی جداً خودداری نمائید.

3- حضور دانشجو 30 دقیقه قبل از امتحان در ساختمان مربوطه الزامی می باشد.

4- خروج دانشجو از جلسه امتحان 30 دقیقه پس از شروع امتحان امکان پذیر می باشد.

5- پس از شروع امتحان ورود دانشجو به جلسه امتحان ممنوع است و پس از پایان امتحان دانشجو موظف است از موسسه خارج شود.

6- در دوره امتحانات ورود دانشجویان به غیر از ساعت امتحان مربوطه، به ساختمان های موسسه ممنوع است.(دانشجویان جهت مراجعه به هر واحد باید دارای مجوز ورود باشند.)

7- هر دانشجو موظف به همراه داشتن ماشین حساب شخصی و لوازم التحریر می باشد.

8- رعایت شئونات اسلامی در زمان امتحانات الزامی می باشد.

9- با مراقبین و مسئولان برگزاری امتحانات به طور کامل همکاری نمائید.

10- دانشجو موظف است در جلسه امتحان بر اساس مندرجات کارت و شماره صندلی مربوطه که با حرف "ص" مشخص شده است مستقر گردد در غیر این صورت غایب محسوب می گردد.

11- محل امتحانات: به مکان برگزاری امتحان توجه نمائید.

· شماره کلاس سه رقمی می باشد که عدد سمت چپ نشانگر شماره طبقه عدد وسط نشانگر واحد و آخرین عدد نشانگر کلاس می باشد.

اداره آموزش

22/05/1401