۱۴۰۱ شنبه ۹ مهر

روز

تاریخ

ساعات پذیرش

روانشناسی- معماری داخلی- مهندسی شهرسازی- مهندسی نقشه برداری- مهندسی نفت- مدیریت بازرگانی -طراحی صنعتی

شنبه

2 مهر1401

8 الی 13:00

طراحی و ساخت طلا و جواهر- مشاوره- مهندسی عمران- مهندسی مکانیک- مهندسی صنایع- مهندسی معماری - مدیریت مالی

دوشنبه

4 مهر1401

8 الی 13:00

حسابداری- کاردانی حسابداری- مهندسی کامپیوتر- مهندسی مواد و متالورژی- مهندسی مدیریت پروژه

چهارشنبه

6 مهر1401

8 الی 13:00

با توجه به شیوع بیماری کرونا و جلوگیری از ازدحام جمعیت و حفظ سلامت پذیرفته شدگان محترم طبق جدول زمانبندی فوق جهت ثبت نام مراجعه فرمایید.

مدارک لازم جهت ثبت نام:

1- اصل یا گواهی موقت پایان تحصیلات دوره پیش دانشگاهی اخذ شده حداکثر تا 31 شهریور 1401.

2- ریزنمرات تائیدشده دوره پیش دانشگاهی.

3- اصل یا گواهی پایان تحصیلات دوره متوسطه (دیپلم).

4- ریزنمرات تایید شده دیپلم.

تبصره بند1تا4 : کسانی که دارای دیپلم نظام آموزشی جدید(3-3-6) و یا دیپلم چهارساله نظام قدیم هستند بایستی اصل دیپلم به همراه ریزنمرات آن را در اختیار داشته باشند.

5- اصل‌ شناسنامه‌ و کارت ملی.

6- دو سری تصویر از تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی.

7- ارائه رسید(کد پیگیری) درخواست تاییدیه تحصیلی دیپلم یا پیش دانشگاهی به موسسه محل قبولی (درخواست تاییدیه تحصیلی از سامانه "دریافت تاییدیه تحصیلی وزارت آموزش و پرورش" به آدرس: emt.medu.ir اقدام شود).

8- مدرک مشخص کننده وضعیت نظام وظیفه (مخصوص برادران). **کسانی که کارت پایان خدمت یا معافیت دائم از خدمت دارند باید کپی دورو، پررنگ و خوانا از کارت خود به همراه اصل کارت را به همراه داشته باشند.

9- 6 قطعه عکس 4 3 جدید پرسنلی.

آدرس محل ثبت نام: اصفهان - بلوار کشاورز- نبش چهارراه مفتح تلفن تماس: 19 - 37779914 (031) آدرس سایت: www.daneshpajoohan.ac.ir

1401/06/30