۱۴۰۳ يکشنبه ۹ ارديبهشت
اداره آموزش
اطلاعیه ثبت نام تکمیل ظرفیت صرفا با سوابق تحصیلی سراسری بهمن ماه1402

اطلاعیه ثبت نام از پذیرفته شدگان صرفاً براساس سوابق تحصیلی سراسری بهمن ماه سال 1402

رشته

روز

تاریخ

ساعات پذیرش

کلیه رشته ها

پنج­شنبه

24اسفند1402

8:00 الی 13:00

با توجه به روزهای پایانی سال الزامیست طبق تاریخ فوق جهت ثبت نام مراجعه فرمایید.

مدارک لازم جهت ثبت نام:

1- اصل یا گواهی موقت پایان تحصیلات دوره پیش دانشگاهی اخذ شده حداکثر تا 30بهمن1402.

2- ریزنمرات تائیدشده دوره پیش دانشگاهی.

3- اصل یا گواهی پایان تحصیلات دوره متوسطه (دیپلم).

4- ریزنمرات تایید شده دیپلم.

تبصره بند1تا4 : کسانی که دارای دیپلم نظام آموزشی جدید(3-3-6) و یا دیپلم چهارساله نظام قدیم هستند بایستی اصل دیپلم به همراه ریزنمرات آن را در اختیار داشته باشند.

5- اصل‌ شناسنامه‌ و کارت ملی.

6- دو سری تصویر از تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی.

7- ارائه رسید(کد پیگیری) درخواست تاییدیه تحصیلی دیپلم یا پیش دانشگاهی به موسسه محل قبولی (درخواست تاییدیه تحصیلی از سامانه "دریافت تاییدیه تحصیلی وزارت آموزش و پرورش" به آدرس: emt.medu.ir اقدام شود).

8- مدرک مشخص کننده وضعیت نظام وظیفه (مخصوص برادران). **کسانی که کارت پایان خدمت یا معافیت دائم از خدمت دارند باید کپی دورو، پررنگ و خوانا از کارت خود به همراه اصل کارت را به همراه داشته باشند.

9- 6 قطعه عکس 4 3 جدید پرسنلی.

آدرس محل ثبت نام: اصفهان - بلوار کشاورز- نبش چهارراه مفتح تلفن تماس: 19 - 37779914 (031) آدرس سایت: www.daneshpajoohan.ac.ir

1402/12/23