1- نان در آینه فرهنگ، تاریخ و تمدن ملل 1-1) نان از منظر قرآن کریم و احادیث 2-1) نان در متون و آثار دانشمندان 3-1) نان در آثار ادبی و هنری 4-1) تحولات نان در بستر تاریخ 2- نان و فرآوردههای مرتبط و بهرهگیری از آنها: دیروز، امروز و چشمانداز آینده 1-2) نان های سنتی 2-2) نان های صنعتی 3-2) نان های رژیمی 2-4) فرآورده های غلات 2-5) سایر موارد 3- صنعت نان 1-3) ماشین آلات مرتبط با کاشت، داشت برداشت 2-3) ماشین آلات مرتبط با فرآوری نان 3-3) زنجیره حمل و نقل 4-3) انبارداری و سیلو 5-3) آموزش و ترویج تولید نان سالم 4- نان و صنایع غذایی 1-4) غنی سازی و افزودنی های نان 2-4) آرد و فرآورده های غذایی مرتبط 3-4) استانداردسازی نان 4-4) نگهداری و بهداشت نان 5- نان و امنیت غذایی 1-5) ابعاد استراتژیک نان 2-5) ایمنی زیستی 6- نقش نان و فرآوردههای غلات در سلامت 1-6) نقش نان کامل و نان سفید بر سلامتی 2-6) نان در دوران های مختلف زندگی 3-6) نقش نان سالم در پیشگیری و درمان بیماریها 4-6) نان و بهداشت دهان و دندان 7- اقتصاد و تجارت نان 1-7) اقتصاد و اشتغالزایی نان 2-7) اقتصاد مقاومتی 3-7) صادرات 4-7) نشان تجاری (برندسازی) 5-7) مدیریت بازار 6-7) نان و اقتصاد سلامت 7-7) نان و یارانه 8- زراعت غلات 1-8) تنوع زیستی و خفظ ذخایر ژنتیکی 2-8) دفع آفات 3-8) باقیمانده سموم در فرآورده های غلات