۱۴۰۰ يکشنبه ۲۸ شهريور
اطلاعیه تقاضای میهمانی به این موسسه

­

اطلاعیه تقاضای میهمانی

قابل توجه کلیه دانشجویان متقاضیان میهمان به این موسسه در نیمسال اول سال تحصیلی 1401-1400

مرحله

شرح

بازه زمانی تعیین شده

زمان ثبت نام اولیه از طریق (سامانه آموزشی) سیستم گلستان به آدرس https://golestan.daneshpajoohan.ac.ir

13 لغایت 19 شهریورماه 1400 (تبت نام اولیه)

زمان انتخاب واحد اینترنتی متقاضیان میهمان ( صرفاً در صورت تائید اولیه میهمانی از طرف موسسه دانش پژوهان در سامانه گلستان )

نحوه اطلاع از زمان دقیق انتخاب واحد : قبل از زمان های تعیین شده به اطلاعیه های انتخاب واحد در صفحه اصلی گلستان مراجعه نمائید.

23 شهریورماه 1400 (انتخاب واحد)

تحویل مدارک زیر( صرفاً در صورت تائید اولیه میهمانی از طرف موسسه دانش پژوهان در سامانه گلستان)

نامه اعلام دروس دانشگاه مبدا به این موسسه

دو قطعه عکس 4*3 پرسنلی تصویر تمامی صفحات شناسنامه تصویر کارت ملی تصویر کارت دانشجویی دانشگاه مبداء

27 شهریورماه 1400

نکته 1 : مطالعه راهنمای دانشجویان متقاضی میهمان به این موسسه از اینجا (هر گونه عواقب ناشی از درج اطلاعات نادرست صرفاً برعهده شخص متقاضی خواهد بود.)

نکته 2 : تایید و پذیرفتن تعهدنامه دانشجویان مهمان در مراحل درخواست مهمانی به این مؤسسه از طریق سیستم گلستان الزامیست.

نکته 3 :. ثبت نام متقاضی میهمان بدون تحویل نامه اعلام دروس دانشگاه مبداء و مدارک مورد نیاز به این موسسه در زمان تعیین شده، کان لم یکن تلقی خواهد گردید.

نکته 4 : بدیهی است پس از نهایی شدن ثبت نام شهریه واریزی واحدها برگشت داده نمی شود.

نکته 5 : بدیهی است به تقاضاهای خارج از این برنامه زمانی به هیچ عنوان ترتیب اثر داده نخواهد شد.

1400/06/11
1400/06/13