اطلاعیه شماره 8 امتحانات پایان ترم 4001 (برگزاری سومین آزمون‌ آزمایشی)

برگزاری آزمون‌های آزمایشی به منظور آشنایی دانشجویان با سامانه آزمون مجازی

به منظور آشنایی دانشجویان با نحوه برگزاری امتحانات مجازی، اعم از تستی و تشریحی و همچنین آموزش عملی کار با سامانه آزمون مجازی، مقرر گردید، آزمون‌هایی در بازه‌های مختلف زمانی برگزار گردد.

دانشجویان ملزم هستند مطابق زمان‌بندی اعلام شده نسبت به شرکت در این آزمون‌های آزمایشی اقدام نموده تا با محیط نرم افزار و نحوه پاسخ دهی به سوالات و ارسال تصویر در پاسخنامه آشنا شوند. بدیهی است مسئولیت عدم شرکت در این آزمون‌های آزمایشی بر عهده دانشجو می‌باشد.

* ورود به سامانه آزمون مجازی مؤسسه از طریق پورتال مؤسسه و آیکن سامانه «آزمون مجازی» امکان پذیر می‌باشد.

* با توجه به به­روز رسانی سامانه، کلیه رمز عبور قبلی دانشجویان پاک شده است لذا جهت ورود مجدد به سامانه به روش ذیل اقدام نمایید.

نحوه ورود به سایت: نام کاربری «شماره دانشجویی» و گذرواژه «کد ملی» می‌باشد.

* دانشجویان موظفند پس از اولین ورود به سامانه آزمون مجازی، نسبت به تغییر گذرواژه خود اقدام نمایند.

** سومین آزمون آزمایشی روز شنبه 18 دی ماه 1400 از ساعت 9 صبح می‌باشد**

*پشتیبانی امتحانات 09304739723