اطلاعیه ثبت نام از پذیرفته شدگان صرفاً براساس سوابق تحصیلی سراسری بهمن ماه سال 1400

رشته

روز

تاریخ

ساعات پذیرش

کلیه رشته ­ها

شنبه و یکشنبه

25 /10 /1400 و 26 /10 /1400

8:00 الی 12:00

مدارک لازم جهت ثبت نام:

1-    اصل یا گواهی موقت پایان تحصیلات دوره پیش دانشگاهی اخذ شده حداکثر تا 31 /6 /1400.

2-    ریزنمرات تائیدشده دوره پیش دانشگاهی.

3-    اصل یا گواهی پایان تحصیلات دوره متوسطه (دیپلم).

4-    ریزنمرات تایید شده دیپلم.

تبصره بند1تا4 : کسانی که دارای دیپلم نظام آموزشی جدید(3-3-6) و یا دیپلم چهارساله نظام قدیم هستند بایستی اصل دیپلم به همراه ریزنمرات آن را در اختیار داشته باشند.

5-    اصل‌ شناسنامه‌ و کارت ملی.

6-    دو سری تصویر از تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی.

7-    ارائه رسید(کد پیگیری) درخواست تاییدیه تحصیلی دیپلم یا پیش دانشگاهی به موسسه محل قبولی (درخواست تاییدیه تحصیلی از سامانه "دریافت تاییدیه تحصیلی وزارت آموزش و پرورش" به آدرس: emt.medu.ir اقدام شود).

8-    مدرک مشخص کننده وضعیت نظام وظیفه (مخصوص برادران). **کسانی که کارت پایان خدمت  یا معافیت دائم از خدمت دارند باید کپی دورو، پررنگ و خوانا از کارت خود به همراه اصل کارت را به همراه داشته باشند.

9-   6  قطعه عکس 4 *3 جدید  پرسنلی.

آدرس محل ثبت نام: اصفهان - بلوار کشاورز- نبش چهارراه مفتح         تلفن تماس: 19  -  37779914 (031)          آدرس سایت:  www.daneshpajoohan.ac.ir

1400/10/22