واحد پژوهش
پنجمین جشنواره کتاب و پایان نامه برتر توسعه شهری (تپش)

مؤسسه آموزش عالی دانش پژوهان پیشرو پس از اجرای موفق چهار دوره جشنواره ملی کتاب برتر توسعه پایدار شهری (تپش)، «پنجمین جشنواره ملی کتاب و پایان نامه برتر توسعه پایدار شهری» را به مناسبت روز قلم در 14 تیرماه 1401 برگزار می نماید.

اهمیت ثبت و انتقال علوم، رویدادها، تجربیات و اکتشافات بشر را به این وا داشت که به سمت کتاب و کتابت روی آورد. لذا از قرن ها پیش تا کنون و بدون شک تا زمانهای آتی کتاب نقش اول را در فراهم آوردن زمینه پیشرفت انسان خواهد داشت.
این امر ما را ملزم می سازد که با توجه به استعدادهای علمی و تشویق دانشجویان در حوزه کتاب و کتاب‌خوانی، مطابق فرمایش مقام معظم رهبری در منشور گام دوم انقلاب، موجبات توسعه فرهنگ و دانش را در مهم‌ترین پایگاه‌های علمی کشور فراهم آوریم. مؤسسه آموزش عالی دانش پژوهان پیشرو با درک این مهم سعی در آن دارد که با برگزاری جشنواره کتاب برتر، هر ساله فعالان حوزه نشر کتب دانشجویی، مؤلفان و مترجمان را شناسایی نموده و با تقدیر و تشکر و معرفی آنان جویندگان علم را با این افراد آشنا نماید.

به منظور بهره گیری هرچه بیشتر جامعه از اندیشه ها، آموخته ها و آثار محققان، نویسندگان و ناشران جشنواره کتاب برتر تپش در حوزه های موضوعی ذیل برگزار می نماید:
معماری: معماری، معماری داخلی، فرهنگ و هنر
شهرسازی: طراحی شهری، برنامه ریزی شهری، اقتصاد
مهندسی عمران: سازه های شهری، محیط زیست و منابع آب، حمل و نقل
بهداشت و سلامت: بهداشت محیط، محیط زیست
مهندسی مکانیک: صنعت و توسعه پایدار شهری
علوم انسانی شهری: جامعه شناسی، مدیریت، روانشناسی و .....

ثبت نام از طریق سامانه اینترنتی انجام می شود.
اصل اثر به همراه فرم ثبت نام اینترنتی از طریق پست به صندوق پستی جشنواره ارسال شود.

جهت اطلاعات تکمیلی به آدرس سایت به نشانی  usdb5.daneshpajoohan.ac.ir  مراجعه نمایید.

اصفهان، بلوار کشاورز، نبش چهارراه مفتح، مؤسسه آموزش عالی دانش پژوهان پیشرو
صندوق پستی: 816551475