۱۴۰۳ چهارشنبه ۵ ارديبهشت
واحد پژوهش
دوازدهمین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار و عمران شهری

مؤسسه آموزش عالی دانش پژوهان پیشرو با تکیه بر تجربه یازده دوره برگزاری کنفرانس ملی و بین المللی، “دوازدهمین کنفرانس بین‌المللی توسعه پایدار و عمران شهری” را با همکاری دستگاه­ های اجرایی کشور و همچنین دانشگاه­ های داخلی و خارجی در تاریخ 23  و 24 آذر ماه 1401 برگزار می نماید.

محور ویژه این نشست علمی : ابعاد میراث فرهنگی در توسعه پایدار می باشد و از دیگر محورها می توان به موارد زیر اشاره نمود:

معماری و شهرسازی
   مهندسی عمران
   محیط زیست و بهینه سازی انرژی
   مدیریت و مدیریت بحران
   صنعت، تکنولوژی و فناوری اطلاعات
   اقتصادی شهری
   فرهنگ و جامعه شناسی

در همین راستا از تمامی پژوهشگران و اندیشمندان گرامی برای به اشتراک گذاری دستاوردهای علمی و پژوهشی خود در این کنفرانس بین المللی دعوت به عمل می آید.

پژوهشگران گرامی  می توانند برای تبادل بیشتر از طریق راه های ارتباطی زیر در ارتباط باشند:

آدرس سایت: sduc12.daneshpajoohan.ac.ir
دبیرخانه کنفرانس: اصفهان. بلوار کشاورز. چهارراه مفتح. مؤسسه آموزش عالی دانش پژوهان پیشرو
تلفن تماس: 19 - 37779914 (031) داخلی 307
پست الکترونیک:  sduc@daneshpajoohan.ac.ir