اداره آموزش

کلیه دانشجویان مؤسسه و دانشجویان مهمان

14- 8

تذکرات :

1- در دوره تابستان صرفاً دروس پروژه و کارآموزی ارائه خواهد شد.

2- دانشجویان ملزم به مطالعه راهنمای انتخاب واحد از اینجا در صفحه اصلی گلستان می باشند.

3- رعایت پیش نیاز و همنیاز طبق سرفصل بر عهده دانشجو است.

4- رعایت سقف واحد (حداکثر واحد قابل اخذ 6 می باشد) الزامی و به عهده دانشجو است.

5- دانشجویانی که در نیمسال دوم سال تحصیلی 1403-1402 برای چندمین بار مشروط و موفق به اخذ مجوزهای لازم نگردیده اند، امکان انتخاب واحد ندارند . جهت اطلاع از جزئیات اینجـا کلیک نمائید.

6- قرار گرفتن در لیست انتظار به منزله ثبت قطعی درس نمی باشد و دانشجویان لازم است 24 ساعت پس از اتمام انتخاب واحد، اطلاعات جامع خود را با مراجعه به سامانه گلستان بررسی نهایی و نسبت اخذ دروس اطمینان حاصل فرمایند.

تذکر بسیار مهم: بررسی نهایی اطلاعات جامع در سامانه گلستان و اطمینان از اخذ دروس بعد از اتمام انتخاب واحد برای کلیه دانشجویان الزامی می باشد و در صورت هر گونه مشکل عواقب آن بر عهده دانشجو می باشد. .

**مطالعه راهنمای مربوطه و اطلاعیه های بعدی الزامی می باشد .**

***پاسخگویی در زمان انتخاب واحد فقط به صورت غیر حضوری و از طریق شماره تلفن های (اداره آموزش 09044496674)-(اداره مالی 09044498958)می باشد.***

اداره آموزش 16 تیر 1403

1403/04/18