تحصیلات تکمیلی

اطلاعیه شماره 1 موضوع: دفاع پایان نامه ارشد نیمسال دوم سال تحصیلی 1403-1402

اطلاعیه شماره 1

موضوع: دفاع پایان نامه ارشد نیمسال دوم سال تحصیلی 1403-1402

«تاریخ تحویل فرم آمادگی دفاع»

دانشجویانی که قصد دفاع از پایان نامه خود در نیمسال دوم سال تحصیلی 1403-1402 را دارند از تاریخ 1 مرداد 1403 حداکثر تا تاریخ 3 شهریور1403 فرصت دارند نسبت به تحویل موارد زیر به دفتر تحصیلات تکمیلی اقدام نمایند. در غیر این صورت ملزم به تمدید درس پایان نامه در نیمسال اول سال تحصیلی 1404-1403خواهند بود.

1- مشاهده نواقص و کسری مدارک پرونده آموزشی از طریق گزارش 221 سیستم گلستان و اقدام نسبت به رفع نواقص پرونده

2- گزارش مشابهت یابی سامانه همانندجو که به تایید و امضاء استادراهنما رسیده است.(راهنما در اطلاعیه شماره 2)

3- فرم اعلام آمادگی دفاع تأیید شده (فرم شماره 23) توسط استاد راهنما (سایت اصلی مؤسسه، دانشجویان،آموزش و امورفارغ التحصیلی، فرم های آموزش، فرم های دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد)

4- کد رهگیری ثبت پروپوزال در سامانه ایرانداک(sabt.irandoc.ac.ir)

5- ارسال فایل پی دی اف پایان نامه به ایمیل Arshad.daneshpajoohan@gmail.com

لازم به ذکر است چنانچه دانشجویی جهت ارائه فرم اعلام آمادگی دفاع خود، بعد از 3 شهریورماه به دفتر تحصیلات تکمیلی مراجعه نماید، امکان دفاع برای دانشجو وجود ندارد و کلیه عواقب آن به عهده دانشجو می باشد.

دفتر تحصیلات تکمیلی

20 تیرماه 1403